19. 5. 2024   |   svátek má Ivo
 

Výživová poradna › Lín na cibulce

Název Množství a jednotka
lín 1 ks
máslo 100 g
citron 1/2 ks
cibule 1 ks
pepř
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Kuchyně: česká zdravá kuchyně
Příprava: 01 h. 15 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Lína omyjeme, osušíme, prosolíme a necháme alespoň hodinu odležet. Na pánev dáme tuk, nejlépe máslo, lína ještě popepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Nakrájíme na kolečka cibuli a rybu obložíme. Pečeme do měkka.


 


RECEPTY

Dýňová krémová polévka

Postup: Menší dýni hokkaido dobře umyjeme, nemusíme ji loupat, slupka se u hokkaido... zobrazit recept

RECEPTY

Krůtí guláš

Postup: Krůtí stehno vykostíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a na... zobrazit recept

RECEPTY

Boršč

Postup: Očistíme zeleninu, zelí nakrouháme nebo nakrájíme na nudličky, řepu oloupeme a... zobrazit recept

RECEPTY

Hlívový guláš s krůtím masem

Postup: Krůtí maso nakrájené na nudličky orestujeme na oleji, přidáme nahrubo... zobrazit recept

RECEPTY

Jahelník s ovocem

Postup: Jáhly třikrát propereme v cedníku vroucí vodou, abychom je zbavili... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Křen

Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek

RESTAURACE

Stará kuželna

Restaurace Stará kuželna nabízí domácí kuchyni, exclusivní vinnou nabídku,...